sâmbătă, 10 mai 2014

Eurovision 2014 - Marea Finală

     A venit momentul mult așteptat de milioane de fani Eurovision din întreaga lume: Marea Finală a concursului muzical Eurovision 2014 va avea loc în această seară, începând cu ora 22:00 (ora României). În cadrul show-ului din această seară, douazeci și șase de țări se vor lupta pentru onoarea de a caștiga marele trofeu Eurovision!
     Ordinea de intrare în concurs este următoarea:
  1. Ucraina
  2. Belarus
  3. Azerbaijan
  4. Islanda
  5. Norvegia
  6. România
  7. Armenia
  8. Muntenegru
  9. Polonia
  10. Grecia
  11. Austria
  12. Germania
  13. Suedia
  14. Franța
  15. Rusia
  16. Italia
  17. Slovenia
  18. Finlanda
  19. Spania
  20. Elveția
  21. Ungaria
  22. Malta
  23. Danemarca
  24. Olanda
  25. San Marino
  26. Marea Britanie
     Reprezentanții României, Paula Seling și Ovi, vor intra în concurs cu numărul 6, în jurul orei 22:30. Din păcate, nu puteți vota pentru propria țară. Totuși, daca vă aflați pe teritoriul altor țări, aveți dreptul de a vota de până la douăzeci de ori de pe același telefon, astfel ajutându-i pe Paula și Ovi să caștige punctele necesare victoriei!

     Numerele de telefon la care puteți vota diferă in funcție de țara în care vă aflați, iar ele vor fi afișate de fiecare televiziune în timpul alocat votării. Pentru România, numerele sunt următoarele:

     
     De asemenea, puteți trimite și SMS-uri! Pentru a vota România, va trebui să trimiteți prin SMS "06" (Atenție: NU 6, întrucât votul nu va fi luat în considerare!!!) Un alt aspect important este acela că se poate vota doar după "START VOT", adică după ce ultima melodie a fost interpretată!

     Show-ul va putea fi urmărit pe TVR 1, TVR internațional, dar și pe site-ul oficial  www.eurovision.tv.
    
     Hai, România!!!
     

Un comentariu: